7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Velsmagende og et godt match
- Hurtig at lave, og super god på Keto
- Ikke alt for fed i smagen, og alligevel velegnet
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Den her opskrift får et super lækkert tvist og match, hvor vi panerer et stykke hvid fisk, og serverer til en god og hjemmelavede oliven tamponade. Den spises sammen med lidt syrligt grønt, der er drysset med chiliflager. Vi synes den er et herligt match, og er, uden at være alt for fed, super velegnet på Keto..
fisk med citron, salat og oliven tapenade
Bedøm denne ret
Ingredienser
Fisk og marinade
- 1 stk æg
- 30 gram mandelmel
- 50 gram parmesan
- 0,5 stk citron
- 400 gram hvid fisk
- 2 spsk smør
Oliven tapenade
- 100 gram oliven
- 15 gram kapers
- 3 stk hvidløgsfed
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie og mere efter behov
Salat
- 75 gram rucola
- 40 gram blåbær
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk chiliflager
Fremgangsmåde
Fisk
- Bland mandelmel i en skål sammen med fintrevet parmesan og skal fra en halv citron.
- Tag en anden skål og klæk dit æg i. Tilsæt så smør på en pande, og dyb fisk i æg og derefter mandelpaneringen. Steg på en pande ved middel varme, indtil de er gennemstegt, og paneringen har fået en sprød skorpe
Oliven tapenade
- Tilsæt alle ingredienserne i en minihakker og giv den fulde fem. Blend det til oliven tapenade, og tilsæt olie efter behov, samt smag til med salt og peber, og eventuelt lidt mere citronsaft
Salat
- Skyl rucola og hak det fint. Læg i en salatskål, og tilsæt så olivenolie, citronsaft og godt med chiliflager, da de er en rigtig god tilføjelse i denne kombination af mad, synes vi. Ellers tilsæt andet grønt, hvis du synes den mangler. Top med blåbær inden servering, og eventuelt et enkelt drys af friskrevet parmesan på toppen.