7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Velsmagende og et godt match
  • Hurtig at lave, og super god på Keto
  • Ikke alt for fed i smagen, og alligevel velegnet

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Den her opskrift får et super lækkert tvist og match, hvor vi panerer et stykke hvid fisk, og serverer til en god og hjemmelavede oliven tamponade. Den spises sammen med lidt syrligt grønt, der er drysset med chiliflager. Vi synes den er et herligt match, og er, uden at være alt for fed, super velegnet på Keto..

 

fisk med citron, salat og oliven tapenade

Bedøm denne ret

4 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 670kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 54g
Fedt: 42g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Fisk og marinade
  • 1 stk æg
  • 30 gram mandelmel
  • 50 gram parmesan
  • 0,5 stk citron
  • 400 gram hvid fisk
  • 2 spsk smør
Oliven tapenade
  • 100 gram oliven
  • 15 gram kapers
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie og mere efter behov
Salat
  • 75 gram rucola
  • 40 gram blåbær
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk chiliflager

Fremgangsmåde

Fisk
  • Bland mandelmel i en skål sammen med fintrevet parmesan og skal fra en halv citron.
  • Tag en anden skål og klæk dit æg i. Tilsæt så smør på en pande, og dyb fisk i æg og derefter mandelpaneringen. Steg på en pande ved middel varme, indtil de er gennemstegt, og paneringen har fået en sprød skorpe
Oliven tapenade
  • Tilsæt alle ingredienserne i en minihakker og giv den fulde fem. Blend det til oliven tapenade, og tilsæt olie efter behov, samt smag til med salt og peber, og eventuelt lidt mere citronsaft
Salat
  • Skyl rucola og hak det fint. Læg i en salatskål, og tilsæt så olivenolie, citronsaft og godt med chiliflager, da de er en rigtig god tilføjelse i denne kombination af mad, synes vi. Ellers tilsæt andet grønt, hvis du synes den mangler. Top med blåbær inden servering, og eventuelt et enkelt drys af friskrevet parmesan på toppen.
Noter:
Kalorieudregningen er lavet ud fra, at I som 2 personer spiser ca, halvdelen af oliventapenade
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her