4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God smag
  • Lækkert til tapas
  • Struktur som brød

Ulemper

  • Tager lidt tid at lave
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Parma-skinke-san brød er en utrolig lækker tilføjelse til tapas, men kan også stå for sig selv, eventuelt til en god salat. Ernæringsindholdet i retten er keto venlig, og smagen er bare så god. Den skal prøves en gang, og så er den ikke så svær at lave igen, og ser fordelagtig ud. Server 1-2 af disse til middag, og dine gæster vil rose, keto eller ej.

Parme-skinke-san brød

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid25 min
Ventetid20 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 492kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 36g
Fedt: 36g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk smør
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk balsamico eddike kan undværes
  • 100 gram parmaskinke
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 90 gram mozzarella
  • 35 gram mandelmel
  • 0,5 tsk salt
  • 50 gram parmesan

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen og sæt den på 190° grader
  • Hak løg fint og steg dem i smør i en gryde. Efter ca. 1 minut, tilsæt et presset eller hakket hvidløgsfed
  • Steg det i ca 1 minut, tilsæt eddiken og steg det, indtil det meste af eddiken er fordampet (ca. 2-4 minutter)
  • Skær parmaskinken i små skiver og tilsæt i gryden. Smag til med salt og peber. Husk at parmaskinke er saltet på forhånd
  • Kom den revet ost, mandelmel og salt i en skål, og rør rundt. Smelt herefter blandingen i en mikroovn, så det bliver til en dej
  • Læg dejen på et stykke bagepapir, og læg et andet stykke bagepapir ovenover. Fordel dejen til en oval, hvor den ene side er dobbelt så lang som den anden
  • Læg fyldet i en lang stribe i midten af dejen, og læg parmesan langs midten af hele fyldet.
  • Lav striber i dejen fra midten og ud (og bagud - se billede)
  • Fold dejen ind som vist på billedet, og smør det med olie eller et æg. Drys lidt ekstra parmesan på toppen
  • Bag i ovnen i 15-20 minutter
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her