8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og simpelt
  • Godt næringsindhold og smager dejligt.

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    9
    Holdbarhed
    5
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    En hurtig og lækker frokostret, der også kan bruges som aftensmad. Parmaskinke er stegt, og avocado er skåret i store stykker, toppet med pekannødder. En lækker Keto ret.

    Parmeskinke og avocadosalat med pekannødder

    Bedøm denne ret

    5 fra 1 stemme
    Køkkentid5 min
    Ventetid5 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Keto]
    Kalorier: 598kcal
    Kulhydrater: 6g
    Protein: 26g
    Fedt: 51g
    Fiber: 7g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 80 gram parmaskinke
    • 0,5 stk avocado
    • 30 gram pekannødder
    • 1 spsk olivenolie
    • 1 spsk citronsaft
    • 0,25 bundt frisk persille, kan undlades

    Fremgangsmåde

    • Steg parmaskinke på en tør pande, og skær avocado i store stykker imens. Du skal være over din parmaskinke, så det ikke sætter sig fast, men det bliver dejlig sprødt når det tørsteges.
    • Bland dressingen af olivenolie, citronsaft, salt, peber og eventuelt hakket persille.
    • Anret din tallerken med avocadoskiver, parmaskinke og hæld dressingen over. Drys med pekannødder og eventuelt lidt mere persille. Bon appetit!
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her