7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og nemt
  • Utrolig lækkert
  • Pitabrød der faktisk puffer og smager godt

Ulemper

  • Kræver 3 mm i tykkelsen for at puffe, og kan derfor være vanskelige at lave
Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
10

Endelig vurdering af retten

En rigtig god og vellykket opskrift på Keto pitabrød der puffer. Det er pitabrød der faktisk virker, som smager herligt og som har et godt næringsindhold til Keto. De smager super godt i sig selv, og resten bestemmes af indholdet, som her laves med tun og æg.

Pitabrød med tun og æg

Bedøm denne ret

4.5 fra 8 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid12 min
Samlet tid32 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 508kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 28g
Fedt: 36g
Fiber: 10g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Pitabrød
  • 140 gram revet ost
  • 1 stk æg
  • 6 spsk pofiber
Indhold
  • 2 stk æg
  • 140 gram tun
  • 1 stk rødløg
  • 150 gram blandet salat
Dressing
  • 100 gram creme fraiche 18%
  • 15 gram mayonnaise 1 spsk
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bundt frisk purløg
  • 5 gram sukrin, kan undlades ca. 1 tsk

Fremgangsmåde

Pitabrød
  • Tænd ovnen på 200°
  • Læg osten i en skål, og smelt den i mikrobølgeovnen. Tag den ud, og rør meden ske. Tilsæt pofiber og derefter ægget. Rør hurtigt, til det er en samletmasse. Brug gerne hænderne. Tilsæt mere pofiber, hvis dejen stadig hængerfast i gryden. Den skal have konsistens lidt som en frisk bolledej, der slippergryden, når du løfter den.
  • Del dejen i to, og læg dem på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapirovenpå. Pres dejstykkerne flade under bagepapiret, til de har en passendetykkelse på ca. 3 mm. Brug eventuelt en kagerulle. Det kan være svært at lavedem præcis 3 mm tykke, men hvis de bliver for tynde, puffer de desværre ikke.Så hellere for tykke end for tynde
  • Bag dem i ca. 12 minutter, til de er brune og puffede
Dressing og fyld
  • Bland alle ingredienserne sammen til dressingen.
  • Kog æggene 6-7 minutter.
  • Hak rødløg, skær salat og gør tunen klar. Skær dine pitabrød op, og tilsæt fyld og dressing
Noter:
På billedet vises frikadeller, men næringsberegningen er for æg og tun, som der står i ingredienslisten
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her