3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Sjov og anderledes form for tilberedning af æg
- Fin og lækker sammensætning
- Sundt Keto måltid
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Med denne opskrift kan du lave pocherede æg som de laver dem på restauranter, og vi kombinerer det med en lækker omgang gravad laks. Spis denne lækre ret på Keto enten til morgenmad eller frokost
Pocherede æg med gravad laks
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 tsk æblecidereddike
- 2 stk æg
- 50 gram blandet salat
- 30 gram cherrytomater
- 75 gram gravad laks
Fremgangsmåde
Pocherede æg
- Pocherede er en sjov og anderledes måde at spise æg på, og med denne opskrift, viser vi dig, hvordan du laver perfekte pocherede æg, som de laver dem på restauranter. Start med at sætte vand til at koge, og tilsæt æblecidereddike.
- Imens vandet koger op, tilsætter du æg i en lille skål, uden at prikke blommen.
- Når vandet koger, skruer du en anelse ned. Derefter tager du en ske, og laver cirkulære bevægelser i vandet, så vandet bevæger sig i cirkler rundt i vandet. Så tager du din skål med æg, og lægger det hurtigt og nænsomt ned i vandet, så det bliver taget lidt med strømmen. Æggehviden bliver hurtig fast, og samler sig rundt om ægget, så det ikke flyder ud. Kog det i nøjagtig 3 minutter, og så har du et perfekt pocherede æg, der er hård på ydersiden og blød indeni
- Hvis noget af det æggehviden er røget ud i strimler, kan du eventuelt skære det fra.
Laks og servering
- Lav nu en tallerken med din gravad laks, lidt blandet salat og nogle halve cherrytomater, og læg dit pocherede æg på toppen. Slut af med at krydrer det med salt og peber