11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Godt som tilbehør
  • Masser af B, E og K-vitamin
  • Sprøde og lækre

Ulemper

  • Liberalt, grundet 11 kulhydrater per portion kun for tilbehør
Smag
8
Tid
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Knasende sprøde fritter, som er nemme at lave. Et godt alternativ til pommes fritter af kartofler. Knoldselleri er fyldt med C-vitamin, B6-vitamin, magnesium, kalium, mangan og fosfor, og er derfor en fantastisk grøntsag at få nok af, og i denne opskrift, bliver de lækre og sprøde.

Pommes frittes af knoldselleri

Bedøm denne ret

4.25 fra 4 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Liberal LCHF]
Kalorier: 247kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 5g
Fedt: 19g
Fiber: 10g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk knoldselleri ca. 600 gram spiselig knoldselleri
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200° C
  • Skræl knoldselleriet, og skær det ud i den størrelse fritter som du ønsker
  • Kom fritterne på en bageplade, og hæld olie over - vend rundt i fritterne, og drys med salt, peber og organo - eller andre krydderier
  • Bages i ca. 30 minutter - eller indtil de har den ønskede sprødhed. Vend i dem et par gange undervejs. Du kan også lave endnu mere sprøde pommes frittes af knoldselleri, hvis du bruger en airfryer.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her