Medlemsmenu

Presse

Skriver du om Keto, Ketoliv eller vægttab, så lad os hjælpe dig?

Vi er eksperter i vægttab med Keto, og kan bidrage med madplaner, opskrifter, forløb, og ethvert andet ønske, du har til din artikel. Tøv ikke med at kontakte os, for vi skal nok hjælpe dig.

Kontakt os på start@ketoliv.dk
Nicolai Varney

 

Medie-kit

Ketolivs bog

Den gode historie

Bag om Ketoliv

Den gode historie

Nicolai blev selv introduceret for keto-diæten igennem mit job som ambulancebehandler. Her kørte Nicolai og makker et utal af gange akut til en toårig pige med en sjælden form for epilepsi, hvor medicin ikke kunne kontrollere det.

Når akutte situationer som et epileptisk krampeanfald opstår, bliver reddere i ambulancen sendt med udrykning, da et vedvarende epileptisk anfald er farligt og kan føre til hjerneskade og død. Det mindsker ilttilførslen til hjernen, som ikke kan klare sig uden ilt i særlig lang tid, så det er et spørgsmål om tid. Kramperne kan vare alt fra få sekunder til mange minutter, og i ambulancen har vi medicin, der kan bryde kramperne. Nicolai kørte til den her lille pige igen og igen og igen. Hendes tilstand var ved at splitte både hende og hendes familie ad, men sidste gang de kørte til pigen, fortalte hendes mor, at de var begyndte på noget, der hed keto-diæt, og det lod til at virke.

En tilstand, der ikke kunne behandles medicinsk, blev kontrolleret igennem kost, ved at mindske kulhydrater og øge fedt. Det var fascinerende, og Nicolai blev nødt til at undersøge det nærmere. Det viste sig, at der var langt mere i det end blot behandling af epilepsi. Det er vægttab, sund kost og mental klarhed, der ikke findes andre steder. Det er et reset i metaboliske ustabilhed.

Left Menu Icon