3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En lækker og velsmagende salatret
  • Kan fint stå selvstændigt som aftensmad

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Ingredienser
8
Holdbarhed
7

Endelig vurdering af retten

I denne ret bliver aftensmaden simpel - næsten for simpel. Den er rigtig velsmagende og suppleres godt med flere elementer. Den fungerer rigtig fint som en selvstændig og mættende ret, men kan naturligvis suppleres med en pølse, et stykke fisk eller andre ting, hvorfor du kan overveje at skrue lidt ned for chorizo. Den er for herlig, som den er.

Ristet chorizo, avocado og feta salat

0 fra 0 stemmer
Køkkentid25 minutter
Ventetid10 minutter
Samlet tid35 minutter
Antal serveringer: 2 personer
Kalorier: 620kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 27g
Fedt: 53g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Print opskriften

Ingredienser

  • 200 gram chorizo helst små i størrelsen
  • 100 gram cherrytomater
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk sennep
  • 0,5 stk avocado
  • 100 gram feta
  • 100 gram brøndkarse
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her
Kalorier: 620kcal | Kulhydrater (netto): 3g | Protein: 27g | Fedt: 53g | Mættet fedt: 9g | Flerumættet fedt: 1g | Monoumættet fedt: 3g | Kolesterol: 63mg | Natrium: 1196mg | Kostfibre: 3g | Vitamin A: 357IU | Jern: 2mg
Har du lavet retten?Vis os den! Tag @ketolivdk eller hashtag #ketoliv!