12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smager herligt
  • En ret med lidt ekstra

Ulemper

  • Mange kulhydrater fra bl.a. blåbær og sukkerærter, der er brugt i så lille mængde så mulig
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En fantastisk ret med roastbeef, frisk, grov og smagfuld salat, der kombineres med en sindssyg god hjemmelavede blåbær sauce. Den er en fantastisk Keto ret, men kan imponere alle, Keto eller ej.

 

Roastbeef med blåbær sauce og grov salat med dild

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid30 min
Ventetid45 min
Samlet tid1 t 15 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 740kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 51g
Fedt: 46g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 400 gram roastbeef
  • 2 spsk smør
Blåbær sauce
  • 3 stk skalotteløg
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 ml rødvin
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 100 gram blåbær
  • 1 tsk sukrin
  • 20 gram mørk chokolade 70%
Grov salat
  • 0,5 stk spidskål
  • 1 bundt asparges
  • 75 gram sukkerærter
  • 40 gram ærter
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 stk frisk karse, kan undlades
Salat dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sukrin
  • 15 gram mayonnaise
  • 2 tsk hvidvinseddike

Fremgangsmåde

Roastbeef
  • Start med at tørre din roastbeef af, og steg den i smør. Tilsæt derfor smør på panden og når det syder, steger du din roastbeef til den er brunet på alle sider. Krydder den med salt, rosmarin, peber og hvidløg. Bag den i ovnen ved 150° i ca. 45 minutter, eller indtil den er 57°.
Blåbær sauce
  • Tilsæt olivenolie på en pande, hak dine skalotteløg fint og pres hvidløgsfed på panden. Steg i 3-4 minutter. Skru ned for varmen og tilsæt vin og æblecidereddike. Kog saucen lidt, tilsæt blåbær og sukrin, og kog det op i mindst 5 minutter. Smelt chokoladen i lad den småsimre imens du laver salaten.
Grov salat og salatdressing
  • Hak spidskål groft, sammen med asparges og sukkerærter. Optø ærter og tilsæt det hele i en stor skål. Hak frisk dild og karse fint, og tilsæt. Lav en dressing af olivenolie, sukrin, mayonnaise og hvidvindeddike og tilsæt det salaten. Bland godt rundt, og server den grove salat med roastbeef og blåbær sauce.
Noter:
Der er estimeret med, at 1/4-del af blåbær saucen ikke spises. Hvis al blåbær saucen spises, får du 16 kulhydrater i stedet for 12. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her