10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nemt
  • Lækkert

Ulemper

  • Det meste af fedtet kommer fra olie, som er næringsfattigt
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En salat med rucola, kerner, olivenolie og et lækkert stykke kylling. Vi laver desuden en god dressing, der krydres med lidt timian og andre ting, der gør salaten lidt federe og lækre.  Retten er hurtig, nem, lækker og mættende

Rucolasalat med bagte tomater

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 457kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 17g
Fedt: 39g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat
  • 250 gram kyllingebryst
  • 200 gram rucola
  • 100 gram frisk spinat
  • 100 gram cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 40 gram solsikkekerner
Dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 5 gram sukrin ca. 1 tsk
  • 1 tsk sennep

Fremgangsmåde

  • Krydder kyllingen og steg det på panden i lidt olivenolie
  • Lav dressingen imens, ved at blande olivenolie og æblecidereddike i en skål Tilsæt så sukrin og sennep og pres hvidløg i skålen. Bland det godt, og gem det til servering.
  • Hak spinat og læg det i en skål med rucola. Tilsæt cherrytomater og drys med salt og peber. 
  • Steg solsikkekerner på en tør pande i 2-3 minutter. Hæld dressingen over salaten imens og bland den godt. Drys kerner over salaten og læg kylling ved. Hurtigt og lækkert!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her