10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smagfuld og lækker
  • God til madpakke

Ulemper

    Tid
    9
    Smag
    9
    Holdbarhed
    7
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Retten er i sig selv ret simpel, men giver til sammen et super nærende og smagfuldt måltid, som holder dig mæt det meste af dagen. Mormor dressingen er rigtig god, kan ikke undværes, og gør rettens samlede ernæringsindhold egnet til keto

    Salat med kylling, avocado og mormor dressing

    Bedøm denne ret

    5 fra 2 stemmer
    Køkkentid15 min
    Ventetid10 min
    Samlet tid25 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 711kcal
    Kulhydrater: 10g
    Protein: 62g
    Fedt: 56g
    Fiber: 10g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Salat
    • 60 gram bacon
    • 200 gram kyllingebryst
    • 150 gram frisk spinat
    • 40 gram tomater
    • 0,5 stk agurk
    • 20 gram radiser
    • 0,5 stk avocado
    • 15 gram mandler
    Mormor dressing
    • 100 ml fløde 18%
    • 3 spsk citronsaft
    • 2 tsk sukrin

    Fremgangsmåde

    Bacon og kylling
    • Steg bacon på en pande uden fedtstof. Der er rigeligt med fedt i bacon, så vi bruger fedtet derfra. Når din bacon er nogenlunde efter dine behov, tager du det af, og lægger dine kyllingestykker på panden. Krydder dem med salt og peber, og vend dem med det samme, og krydder den anden side.
    Mormor dressing og salat
    • Lav mormor dressingen imens kyllingen steger. Bland fløde, citron, sukrin samt salt og peber i en skål. Rør det godt rundt, og smag til med mere citron, salt og peber. Skal du spise retten til madpakke, anbefaler vi, at hælde dressingen i en lufttæt beholder, og tage den med, men ikke hælde den over salaten før den skal spises, da den ellers bliver blød.
    • Skær salat groft, agurk og radiser i skiver, og avocado i skiver også. Halver tomater, og anret nu salaten på en tallerken, eller i en madpakke. Tilsæt mandler, kylling og eventuelt bacon
    • Hæl dressingen over din salat inden servering.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her