10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Mange grøntsager og en god kombination
  • Lækker og mættende med et godt næringsindhold

Ulemper

  • Smager og føles lidt fed, men god og rund smag
Tid
7
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne ret kan stå selvstændigt uden tilbehør, hvilket er dejligt. De mange grøntsager, og den gode blanding af fløde, parmesan og pølserne, gør den rigtig god. Lidt fed, og dermed mange kalorier dog.

Sammenstegt pølseret med parmesan og hvidløg

Bedøm denne ret

4 fra 4 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid30 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 645kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 31g
Fedt: 50g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 100 gram rosenkål
  • 100 gram champignon
  • 1 stk squash
  • 3 stk pølser 180 gram
  • 1 spsk smør
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 60 gram cherrytomater
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 100 ml madlavningsfløde 18%
  • 50 ml vand*
  • 50 gram creme fraiche 18%
  • 50 gram parmesan

Fremgangsmåde

  • Halvér rosenkål, og skær squash, svampe og pølser i skiver. Del løget i 4-6 store stykker.
  • Kom smør på en pande, og steg rosenkål i 4-5 minutter. Tilsæt pølsernesammen med løget, og steg i 5-10 minutter mere.
  • Tilsæt svampe, squash, peberfrugt, cherrytomater, salt og peber, og steg ved middel varme i 10 minutter. Vend det ofte, så det ikke brænder på. Efter ca. 10 minutter flytter du det hele over på en tallerken.
  • Tilsæt nu hvidløg og fløde og vand på panden. Få det op at koge, og tilsæt creme fraiche. Bland det godt, og kog sovsen i 4-5 minutter.
  • Tilsæt parmesanosten, imens du rører. Tilsæt så grøntsager og pølse. Bland det godt sammen, og smag til med salt og peber.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her