8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og simpelt
  • Godt mulighed for variation, og smager ganske godt

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    8
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    9

    Endelig vurdering af retten

    Når det skal være simpelt, hurtigt og mættende, er dette en ret, der passer perfekt til jobbet. Den tager ingen tid at lave, og kombinerer nogle simple ingredienser, der mætter og nærere. Det er den simple hverdagsret på Keto, uden så meget pjat.

    Simpel pølseret med rosenkål, toppet med pinjekerner

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid10 min
    Ventetid10 min
    Samlet tid20 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 522kcal
    Kulhydrater: 8g
    Protein: 20g
    Fedt: 44g
    Fiber: 7g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 2 spsk kokosolie
    • 250 gram rosenkål
    • 3 stk pølser gerne med en godt krydret smag
    • 1 stk hvidløgsfed
    • 30 gram pinjekerner
    • 0,25 stk citron

    Fremgangsmåde

    • Her får du en nem og hurtig ret, der mætter godt på Keto. Start med at skære lidt af bunden af dit rosenkål, som oftest er lidt hårdt, og fjern blade, der virker dårlige. Skyl dem godt, og lad dem tørre på et viskestykke.
    • Tilsæt kokosolie på en pande og tilsæt rosenkål. Steg i 3-4 minutter. Skær dine pølser i spisestørrelser imens. TIlsæt dem, steg i et minuts tid mere. Tilsæt så presset hvidløgsfed, samt ca. 1-2 spsk citronsaft og skal fra en kvart citron.
    • Tag en lille pande og tørsteg pinjekerner. Drys pinjekerner over retten inden servering
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her