7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super simpelt
  • Varm, god og velsmagende

Ulemper

Tid
7
Smag
8
Ingredienser
9
Holdbarhed
9

Endelig vurdering af retten

Simpel som den er, får du her en søndagsgryde. Det er en gryderet med mørbrad, der koges ind med en tomatsauce, fløde og flere typer af grøntsager. Den er yderst simpel og giver god anledning til at tømme køleskabet for de rester, der snart skal bruges. Smagen i sig selv er god, og den kan spises af alle, Keto eller ej

Søndags Ketogryde

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid1 t
Samlet tid1 t
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 495kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 38g
Fedt: 32g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 600 gram svinemørbrad
  • 250 gram champignon
  • 1 stk rødløg
  • 3 spsk smør
  • 400 gram hakkede tomater
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 100 ml ketoliv bone broth, kan undlades
  • 200 ml fløde 18%
Blomkålsris
  • 500 gram blomkålsris
  • 2 spsk smør

Fremgangsmåde

  • Hak løg fint og skær svinemørbrad i skiver. Steg begge i smørret i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen champignon og fløde. Lad retten simre i 45 minutter med låg.
  • Rens champignon og skær dem i skiver. Vend dem i gryderetten, tilsæt fløde, og kog den videre i 15 minutter. Lav dine blomkålsris imens.
  • Kog gryderetten op og smag den til med salt og peber.
Blomkålsris
  • Tilsæt smør på en pande. Når smørret er gyldent tilsætter du dine blomkålsris og steger dem ved hård varme i 2-3 minutter. Husk at vende dem ofte.
  • Server blomkålsris til søndags ketogryde
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her