7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super simpelt
  • Varm, god og velsmagende

Ulemper

Tid
7
Smag
8
Ingredienser
9
Holdbarhed
9

Endelig vurdering af retten

Simpel som den er, får du her en søndagsgryde. Det er en gryderet med mørbrad, der koges ind med en tomatsauce, fløde og flere typer af grøntsager. Den er yderst simpel og giver god anledning til at tømme køleskabet for de rester, der snart skal bruges. Smagen i sig selv er god, og den kan spises af alle, Keto eller ej

Søndags Ketogryde

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 minutter
Ventetid1 time
Samlet tid1 time
Antal serveringer: 4 personer
Kalorier: 485kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 37g
Fedt: 32g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Print opskriften

Ingredienser

  • 600 gram svinemørbrad
  • 250 gram champignon
  • 1 stk løg
  • 50 gram smør
  • 1 tsk salt
  • 1 stk hakket tomater
  • 2 tsk basilikum
  • 100 ml oksebouillon
  • 200 ml fløde

Blomkålsris

  • 350 gram blomkålsris
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde

  • Hak løg fint og skær svinemørbrad i skiver. Steg begge i smørret i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen champignon og fløde. Lad retten simre i 45 minutter med låg.
  • Rens champignon og skær dem i skiver. Vend dem i gryderetten, tilsæt fløde, og kog den videre i 15 minutter. Lav dine blomkålsris imens.
  • Kog gryderetten op og smag den til med salt og peber.

Blomkålsris

  • Tilsæt smør på en pande. Når smørret er gyldent tilsætter du dine blomkålsris og steger dem ved hård varme i 2-3 minutter. Husk at vende dem ofte.
  • Server blomkålsris til søndags ketogryde
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her
Kalorier: 485kcal | Kulhydrater (netto): 7g | Protein: 37g | Fedt: 32g | Mættet fedt: 13g | Natrium: 581mg | Kostfibre: 3g
Har du lavet retten?Vis os den! Tag @ketolivdk eller hashtag #ketoliv!