6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem
  • Billig
  • Godt med fibre og ganske fed

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    9
    Holdbarhed
    6
    Ingredienser
    9

    Endelig vurdering af retten

    En vintersalat af spidskål, der er marineret med en flødedressing. Den er nærmest for simpel, men det gør den god, hurtig at lave og billig. Den har godt med fiber og egner sig fint som tilbehør på Keto

    Spidskålssalat med flødedressing og avocado

    Bedøm denne ret

    3 fra 1 stemme
    Køkkentid10 min
    Samlet tid10 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 169kcal
    Kulhydrater: 8g
    Protein: 4g
    Fedt: 13g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Salat
    • 1 stk spidskål
    • 50 gram radiser
    Dressing
    • 40 ml piskefløde
    • 3 spsk citronsaft
    • 10 gram sukrin ca. 2 tsk
    Topping
    • 1 stk avocado

    Fremgangsmåde

    Salat
    • Hak spidskål og skær radiser i skiver. Fordel det i et fad.
    Dressing
    • Tag en skål og bland piskefløde, safen fra ca. en halv citron, sukrin samt salt og peber. Bland det godt rundt.
    Servering og topping
    • Hæld dressingen over salaten og bland det godt. Du kan eventuelt riste nogle kerner og tilføje dem over retten.
    • Skær avocadoen i skiver og læg den over salaten
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her