6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem
  • Billig
  • Godt med fibre og ganske fed

Ulemper

Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
6
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En vintersalat af spidskål, der er marineret med en flødedressing. Den er nærmest for simpel, men det gør den god, hurtig at lave og billig. Den har godt med fiber og egner sig fint som tilbehør på Keto

Spidskålssalat med flødedressing og avocado

Bedøm denne ret

4 fra 2 stemmer
Køkkentid10 min
Samlet tid10 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 169kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 4g
Fedt: 13g
Fiber:

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat
  • 1 stk spidskål
  • 50 gram radiser
Dressing
  • 40 ml piskefløde
  • 3 spsk citronsaft
  • 10 gram sukrin ca. 2 tsk
Topping
  • 1 stk avocado

Fremgangsmåde

Salat
  • Hak spidskål og skær radiser i skiver. Fordel det i et fad.
Dressing
  • Tag en skål og bland piskefløde, safen fra ca. en halv citron, sukrin samt salt og peber. Bland det godt rundt.
Servering og topping
  • Hæld dressingen over salaten og bland det godt. Du kan eventuelt riste nogle kerner og tilføje dem over retten.
  • Skær avocadoen i skiver og læg den over salaten
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her