7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sundt og velsmagende
  • Simpel og hurtig at lave

Ulemper

Smag
7
Tid
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Dejlig frisk vinterlig salat, der kan bruges som tilbehør til et utal af retter. Mange muligheder for variation af ekstra ingredienser fra gang til gang. kun fantasien sætter grænser. 

Spidskålssalat

Bedøm denne ret

4 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Samlet tid10 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 126kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 5g
Fedt: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk spidskål
  • 2 stk forårsløg
  • 35 gram radiser
  • 1 stk peberfrugter
  • 150 ml fløde 18%
  • 3 spsk citronsaft
  • 10 gram sukrin ca. 1 spsk
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber

Fremgangsmåde

  • Fjern stokken på spidskålet, og snit det herefter tyndt
  • Skær forårsløg, radiser og grøn peber i tern, og tilsæt dem til kålet. Tilsæt andre ting fra køleskabet, hvis du har mad du skal have gjort "kål" på!
  • Lav en dressing ved at blande fløde, citron/limesaft og sukrin. Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over kålen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her