9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem
  • Mætter og smager godt
  • Vegetarisk

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En nem og hurtig omgang spinatpandekager, der mætter rigtig godt og passer godt til Keto. Der er minimal smag af æg, og vi får tilført grøntsagerne fra kål og spinat. Generelt en rigtig velsmagende og hurtig lavet Keto ret

Spinatpandekage med hytteost

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid20 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 840kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 53g
Fedt: 54g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 200 gram frossen spinat
  • 50 gram grønkål
  • 6 stk æg
  • 2 spsk piskefløde
  • 30 gram parmesan
  • 30 gram cheddar
  • 120 gram hytteost
  • 30 gram feta
  • 2 tsk tørret oregano
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Optø spinaten i mikrobølgeovnen og læg det i et dørslag. Tag en håndfuld og pres vandet ud af det, og læg det i en blender eller foodprocessor. Gør det med al spinaten.
  • Hak kål og tilsæt det i skålen eller foodprocessor. Hak det til mos og tilsæt det i en skål. Klæk dine æg i skålen og tilsæt piskefløde, revet parmesan og oregano. Pisk det rundt med et piskeris
  • Tilsæt olie på en pande og tilsæt halvdelen af æggemassen. Steg begge dine pandekager og læg dem på en tallerken. Læg hytteost og feta i pandekagerne, og suppler eventuelt med andre ting. Slut af med frisk kværnet peber..
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her