5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker og frisk
  • Sund og sommerlig

Ulemper

    Tid
    9
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Blåbær er undervurderet i salater, og er samtidigt kulhydratfattige. De passer imod al forventning fantastisk sammen med feta og valnødder, og i denne salat, kombinerer vi den med spinat og rucola. Den er hurtig, nem at lave og smager dejligt

    Spinatsalat med blåbær, feta og valnødder

    Bedøm denne ret

    4.67 fra 3 stemmer
    Køkkentid10 min
    Samlet tid5 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 229kcal
    Kulhydrater: 6g
    Protein: 8g
    Fedt: 19g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 100 gram frisk spinat
    • 50 gram rucola
    • 0,5 stk agurk
    • 50 gram blåbær
    • 10 gram tranebær, kan undlades
    • 20 gram pekannødder eller valnødder, mandler
    • 50 gram feta
    Salatdressing
    • 1 spsk olivenolie
    • 0,5 tsk tørret oregano
    • 0,5 tsk balsamico eddike

    Fremgangsmåde

    • Skyl spinat, rucola, agurk og blåbær. Hak nu spinat, og skær agurker i skiver. Læg grøntsagerne i en skål og fordel blåbær og tranebær over. Hak nu dine nødder groft, rist dem på pande og hæld dem ligeledes over salaten, sammen med feta.
    • Lav en blanding af olivenolie, oregano, salt og peber og balsamicoeddike, bland det sammen og hæld det over salaten.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her