9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super, super godt Keto måltid
  • Mættende og lækkert
  • Masser af grønt

Ulemper

    Tid
    8
    Smag
    10
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    7

    Endelig vurdering af retten

    I denne opskrift kombinerer vi nogle af de allerbedste Keto ingredienser. Et stykke laks med broccoli og bønner, lidt avocado, en koldpresset olivenolie, samt lidt oliven og nødder. Måltidet er super nærende, smagfuldt og lækkert for de fleste, Keto eller ej.

    Sund og frisk Keto aftensmadsplatte

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid20 min
    Ventetid20 min
    Samlet tid40 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 661kcal
    Kulhydrater: 9g
    Protein: 48g
    Fedt: 43g
    Fiber: 7g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Fisk og æg
    • 300 gram laksefilet
    • 1 stk æg
    Salat og grøntsager
    • 200 gram grønne bønner
    • 1 stk broccoli
    • 1 stk avocado
    • 30 gram mandler
    • 20 gram oliven, kan undlades
    Dressing
    • 1 spsk olivenolie
    • 1 tsk balsamico eddike
    • 2 spsk citronsaft

    Fremgangsmåde

    Bag laks
    • Start med at bage din laks. Så tænd for ovnen på 200°. Hæld et skvat vand i et ovnfast fad, og læg din laks deri. Krydder laksen med salt og peber, og bag den i ovnen i 15-20 minutter.
    Kog æg
    • Tilsæt vand i en gryde og fyr op for varmen. Når vandet koger, tilsætter du ægget med en ske og skruer lidt ned for varmen. Kog ægget i 6-7 minutter, alt efter om dit æg er medium eller large. Når tiden er gået, hælder du det kogende vand fra, og hælder koldt vand i gryden.
    Grøntsager
    • Tilsæt bønner og broccoli i en stor skål, og stryg 3-4 spsk vand over dem. Bag dem i mikrobølgeovnen indtil de er dampet og møre. Giv dem et par minutter først, og vurder hvor meget de skal have derfra. Tag dem ud, krydder dem med salt og peber, og anret dem på en tallerken.
    Avocado og dressing
    • Skær avocado i tynde skiver, og læg dem ved dine grønsager. Lav nu en dressing af olivenolie, balsamicoeddike og 1-2 spsk citronsaft. Tilsæt lidt salt og peber og hæld det over grøntsagerne og avocadoen.
    • Server en tallerken med grøntsager, bagt laks, og et halvt æg, og suppler med mandler og eventuelt oliven ved.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her