7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lille mængde forberedelse og nemt at lave
  • Smager godt og mætter fint

Ulemper

    Tid
    9
    Smag
    9
    Holdbarhed
    8
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Mange gange er en simpel ret det bedste, og her får du netop en simpel og rigtig, rigtig god Keto ret. Vi kombinerer et en svinemørbrad med en lækker og salat af grillede tomater, kapers, pinjekerner og andre lækre sager. Retten har et godt næringsindhold for Keto, er nemt at lave, og smager dejligt.

    Svinemørbrad med frisk salat af cherrytomater

    Bedøm denne ret

    5 fra 1 stemme
    Køkkentid10 min
    Ventetid30 min
    Samlet tid40 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 827kcal
    Kulhydrater: 7g
    Protein: 57g
    Fedt: 62g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Kød og marinade
    • 350 gram svinemørbrad
    • 2 stk hvidløgsfed
    • 2 tsk tørret oregano
    • 1 tsk sukrin gold
    • 2 tsk balsamico eddike
    • 3 spsk olivenolie
    • 100 gram bacon
    Salat af cherrytomater
    • 0,25 stk iceberg
    • 300 gram cherrytomater
    • 1 spsk olivenolie
    • 10 gram kapers
    • 30 gram oliven
    • 25 gram pinjekerner
    • 0,5 bundt frisk persille
    • 40 gram parmesan

    Fremgangsmåde

    Kød og marinade
    • Afpuds din mørbrad og lav din marinade i en pose, af presset hvidløgsfed, oregano, sukrin gold, balsamico, olienolie og salt og peber. Tilsæt kødet og lad den trække i marinaden i 30-120 minutter. Tag kødet ud, krydder det med lidt salt og peber på toppen og pak det ind i bacon.
    • Gril din svinemørbrad indirekte i ca. 25 minutter, og brug et stegetermometer til at vurdere, når den er færdig. Ved gennemstegt skal den være 70°, og ved roca ca. 65°. Den kan naturligvis laves i ovnen ved 200°, hvor du skal gå efter samme temperaturer.
    Salat og anretning
    • Tag alufolie og fold det så det er dobbeltlag, og så det er formet som en lille skål. Læg nu cherrytomater i, og bag dem på grillen ved indirekte varme i ca. 15 minutter. Tilsæt olivenolie og krydder med salt og peber. Efter 15 minutter tilsætter du kapers, oliven, pinjekerner og hakket persille, og riv lidt parmesan over blanding.
    • Læg iceberg på en tallerken, skær din mørbrad i tykke skiver og tilsæt resten af salatblandingen på din iceberg.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her