8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nemt og smagfuldt
  • Kan spises af alle, og smager fantastisk
  • Mad til mange

Ulemper

Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En utrolig velsmagende, simpel og god ret, der egner sig til alle, Keto eller ej. Den smager utrolig godt, passer mest sig selv, og giver mad til mange, uden at skulle arbejde mere. En af de bedste Keto retter!

Mørbradgryde med blomkålsris

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid1 t 30 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 769kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 56g
Fedt: 56g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Mørbradgryde
  • 100 gram bacon
  • 800 gram svinemørbrad
  • 1 spsk smør
  • 2 stk rødløg
  • 200 gram champignon
  • 300 ml piskefløde
  • 100 gram flødeost
  • 100 ml mælk
  • 100 ml ketoliv bone broth, kan undlades
  • 2 tsk stødt paprika
  • 1 tsk cayennepeber
  • 50 gram tomatpure
Tilbehør
  • 1 spsk smør
  • 700 gram blomkålsris

Fremgangsmåde

Mørbradgryde
  • Start med at tænde for ovnen på 160°. Steg bacon på en pande, og læg det til side, når det er gennemstegt. Skær svinemørbrad i mindre stykker af ca. 2 cm tykkelse. Steg dem på panden på begge sider, og sæt også til side. De skal have ca. 3 minutter på hver side, da de også bages.
  • Tilsæt smør på panden, skær champignon i mindre skiver, hak løg fint og steg begge på panden til de er ved at blive bløde. Hæld det over i et ovnfast fad. Tilsæt piskefløde, flødeost, mælk og Ketoliv bone broth eller almindelig bouillon. Tilsæt paprika, cayennepeber og tomatpure. Bland det godt rundt, og smag til med salt og peber.
  • Bag det i ovnen, først i time på 160, og så skruer du op på 200 grader, og bager den resten af tiden der.
Blomkålsris
  • Tilsæt smør på en pande og varm det op indtil det syder lidt. Tilsæt så blomkålsris og steg det ved hård varme i 3-4 minutter. Det skal være så varmt, at du skal røre i det ofte og vende det, så det ikke brænder på. Server blomkålsris med mørbradgryde.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her