7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Fantastisk og uventet smag
- Passer godt sammen
- Lækkert Keto måltid
Ulemper
Endelig vurdering af retten
I denne opskrift vil du opleve en lille wauw effekt, når du smager kyllingebollerne, der både indeholder mynte og persille, og som serveres med en asiatisk salat med lime, toppet med pekannødder. Den er herlig, super keto venlig og kraftig i sin smag
Syrlige og friske kyllingekødboller med en asiatisk salat og pekannødder
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kyllingeboller
- 0,5 stk rødløg
- 2 stk hvidløgsfed
- 40 gram babyspinat
- 0,5 bundt frisk persille
- 0,5 bundt frisk mynte
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk mandelmel
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret dild
- 1 tsk tørret oregano
- 400 gram hakket kyllingekød
Asiatisk salat
- 25 gram babyspinat
- 0,5 stk rødt spidskål, kan undlades
- 60 gram gulerødder
- 2 stilke forårsløg
- 2 spsk sojasauce
- 1 stk lime
- 1 spsk olivenolie
Servering
- 40 gram pekannødder, kan undværes
Fremgangsmåde
Kødboller
- Tænd for din ovn på 200°
- Tilsæt alle ingredienserne til en foodprocessor, og lav en kødblanding af alle ingredienserne.
- Tag et bradepande med bagepapir, et glas med vand og en ske. Dyb skeen i vandet og form en kødbolle med den ene hånd og skeen. Læg den på bagepapiret, og bliv ved, indtl du har formet alle kødbollerne. Bag dem i 25 minutter ved 200°.
Asiatisk salat
- Læg babyspinat i bunden af din salatskål. Skær spidskål i tynde strimler, skræl gulerødder og skær dem også i tynde strimler. Hak forårsløg fint og tilsæt det hele til salatskålen. Tilsæt så soja, olivenolie og saften fra en hel lime. Bland det godt sammen.
Servering
- Hak pekannødder groft og drys over maden inden servering. De kan undlades, men giver et super godt tvist.