7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super nem og hurtig at lave
  • Krydret og smagfuld

Ulemper

  • Ganske få fibre
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Kokosmælk, hvidløg, ingefær, kylling og mange andre lækre sager, gør denne suppe til en Keto supersuppe på en stormende og køling efterårsdag! Den er ekstremt sund, simpel og kraftig i smagen

Tom Kha Gai, en lækker thailandsk suppe

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 548kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 32g
Fedt: 42g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 300 gram kyllingebryst
  • 400 gram kokosmælk
  • 400 ml ketoliv bone broth, kan undlades
  • 400 ml vand*
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 stk lime
  • 20 gram frisk ingefær revet
  • 0,5 tsk tørret basilikum
  • 0,25 tsk stødt spidskommen, kan undlades
  • 30 gram creme fraiche 18%
  • 0,5 stk broccoli til broccoliris

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingen i spisestørrelser, og steg dem i lidt fedtstof i en stor gryde. Steg, til det er gennemstegt.
  • Tilsæt kokosmælk i gryden sammen med kyllingebouillon, vand, rød karyypasta, pressede hvidløgsfed, limesaft, revet ingefær, salt, basilikum og evt. spidskommen.
  • Kog det op, til det bobler, og sænk temperaturen til middel varme. Læg låg på gryden, og lad det simre i 25 minutter.
  • Tilsæt cremefraiche, og lad det simre i 5 minutter mere. Servér, som den er, eller med broccoli- eller blomkålsris til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her