10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Gode og faste frikadeller
  • Velsmagende ret med en god og sund helhed

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

I denne opskrift laver vi nogle lækre fiskefrikadeller, der er langt ud over det sædvanlige. De består af en blanding af laks og tun, og røres med chili, æg, grøntsager og flæskesvær. Strukturen bliver lækker og fast, og de serveres med stegte blomkålsris, pesto og salatblade

Tun- og laksefrikadeller med salat og blomkålsris

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 729kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 54g
Fedt: 49g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 150 gram laksefilet
  • 135 gram tun En dåse tun uden væske
  • 1 stk æg
  • 40 gram flæskesvær
  • 1 stk frisk chili
  • 15 gram mayonnaise ca. 2 spsk
  • 0,5 stk squash
  • 1 stk gulerødder
  • 0,5 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 0,5 stk citron
  • 2 spsk smør
Salat
  • 125 gram blandet salat
  • 300 gram blomkålsris
  • 1 spsk smør
  • 50 gram pesto, færdigkøbt

Fremgangsmåde

  • Tilsæt alle ingredienserne til frikadellerne i en foodprocesser. Riv squash i, pres hvidløgsfed, rulerødder, og riv skallen fra citron og pres ca. 1 spsk af citronsaften. Lav det til en samlede masse.
  • Tilsæt smør på en pande, og tag et glas med vand og en ske. Form nu frikadeller af madden og steg det på panden i ca. 5 minutter i alt. Vend dem somme tider. Tænd for ovnen på 200° i ca. 10 minutter. Lav blomkålsris og salat imens.
  • Tilsæt smør på en pande varm det op. Tilsæt blomkålsris på panden og steg ved hård varme i ca. 2 minutter. Det skal være så varmt, at du er nødt til at røre i dem ofte, for at undgå at de brænder på.
  • Tilsæt blomkålsris til en skål, tilsæt salat ovenpå, og eventuelt andet grønt fra køleskabet. Læg dine fiske frikadeller ved, og en stor klar pesto ved
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her