3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Tynde pandekager
  • God konsistens på de færdige pandekager
  • Godt til food prep, så du har pandekager til hele ugen

Ulemper

  • Loppefrøskaller er svære at arbejde med, men kræver tålmodighed
Smag
9
Tid
9
Ingredienser
10
Holdbarhed
9

Endelig vurdering af retten

Det er ikke hver dag man finder en opskrift på pandekager der går til keto, som rent faktisk er tynde og lækre - og har et godt næringsindhold. Det gør disse, og de kræver ikke 12 æg af lave en portion. Det er derfor en ekstremt god opskrift på tynde pandekager. Opskriften giver ca. 6-8 pandekager i mellemstørrelse og ca. 4 på en helt stor pande

 

Tynde pandekager

Bedøm denne ret

3.88 fra 16 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid10 min
Samlet tid15 min
Opskrift til: 6 pandekager
Type: [Keto]
Kalorier: 158kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 10g
Fedt: 9g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 200 gram hytteost
  • 50 ml fløde 18% eller mælk
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 1 stk valgfrit pizzatopping

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne sammen
  • Blend alle ingredienserne til en masse, der er tykkere end vand men uden at være alt for tyk. Lad dejen trække i ca. 10 minutter, da loppefrøskaller suger væsken.
  • Tag en stor pande frem, tilsæt kokosolie eller smør og lad fedtstoffet varme op. Tilføj dejen i et jævnt lag over hele panden. Spred det rundt manuelt, hvis det er nødvendigt. Det burde det dog ikke være.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her