Medlemsmenu

Interesseret i at lære om Keto? Tjek vores nye vidensbank ud!

Ugentlig KETO madplan – Uge 22

Maden i uge 22

I uge 22 har vi sol og sommer, og det bærer madplanen rigtig meget præg af. Vi skal ud i solen, og spise aftensmad, der lægger op til netop dette. 

Vi starter mandagen med hjemmelavede 🍥fiskefrikadeller, en falsk kartoffelsalat og grillede asparges til. Du kan godt gøre det nemt for dig selv, her og købe færdiglavede fiskefrikadeller, men der er minimum 2 spsk hvedemel for en portion på 400 gram. Det er op til dig, og du skal gøre, hvad der virker for dig!

Tirsdag er 🥞keto fajitas, som er en opskrift vi har forsøgt at lave nem ganske længe. Det har været svært at finde de rigtige pandekager, men det viste sig, at det simple svar var det rigtige. Den laves af hørfrø pandekager, og bruger 2 ingredienser. Hørfrø.. Og vand 😂🙏.

Onsdag er grillspyd af chorizo og halloumi, med en græsk salat. Torsdag er laks med en super sommerlig og farverig sommersalat, og fredag slutter vi af med thaisuppe, som smager helt igennem fantastisk.

Jeg håber du kan lide madplanen, det er i hvert fald ikke sommerlig hverdagsmad den mangler ☀️🕶

Aftensmad
Mandag: Hjemmelavede fiskefrikadeller med falsk kartoffelsalat med avocado
Tirsdag: Keto fajitas af hørfrø pandekager
Onsdag: Grillspid af chorizo og halloumi med en græsk salat
Torsdag: Laks i hvidløgsmarinde med farverig sommersalat på halloumibund
Fredag: Thaisuppe med kokosmælk og kylling
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon