Medlemsmenu

Ugentlig KETO madplan – Uge 5

Maden i uge 5

Næste uges madplan er både med kyllingenuggets, og nogle rigtig sjove og lækre sandwich både 🚤. Hverdagsretter som kan spises af alle!

Vi har placeret kyllingenuggets med en low carb broccolisalat om mandagen, efterfulgt af en ketoficering af en omgang Flyende Jacob! Torsdag får du en lækker græsk lakse salat, som blot er en græsk inspireret salat med et stykke sundt og lækkert laks.

Fredag spiser vi en rigtig sjov og anderledes ret, hvor der steges kødboller og lægges i en “båd” af fathead dej. Den er virkelig lækker og anderledes, og kan serveres med hvad som helst. Vi laver stegte grøntsager til..

Det er en herlig og lækker maduge, og jeg håber, at du og eventuelt din familie synes om den!

Aftensmad
Mandag: Low carb broccolisalat med kyllingenuttets
Tirsdag: Flyvende KetoJacob
Onsdag: Dag to: Flyvende KetoJacob
Torsdag: En lækker græsk lakse salat
Fredag: Keto sandwich både med grøntsager
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

WordPress Theme built by Shufflehound.
Vores mål er at gøre livet nemmere for dig på keto. Det gør vi igennem madplaner, automatisk indkøbsliste og kalorieudregninger, og igennem et smukt fællesskab
KETOLIV