Medlemsmenu

Ugentlig KETO madplan – Uge 7

Maden i uge 7

Denne uges madplan er utrolig gennemført og nytænkende. Den er lige svaret på, hvorfor Keto mad kan være så lækkert, og samtidigt utrolig sundt og nærende. 

Mandag starter med bagte avocadobåde med tacokød, på en bund og grøn salat. Tirsdag og onsdag får du kalveculotte med de helt fantastiske chafflefritter. Det er de nye Keto pommes fritter! Det kombineres med mozzarellasalat tirsdag, og en bønnesalat onsdag, og med en bearnaise sovs. Yes!

Torsdag laver vi en spændende tunbøf med en klassisk spinatsalat, og fredag går vi på weekend i det Japanske/Thailandske. Maden er teriyaki krydret kødspyd med en thaisalat af mynte og peanuts.

Nyd den lækre madplan!

Aftensmad
Mandag: Avocadobåde med tacokød på grøn salatbund
Tirsdag: Kalveculotte med chaffelsfritter og tomat mozzarella
Onsdag: Dag to: Kalveculotte med chaffles og en grøn bønnesalat
Torsdag: Tunbøf med klassisk spinatsalat
Fredag: Teriyaki kødspyd med thai salat
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

WordPress Theme built by Shufflehound.
Vores mål er at gøre livet nemmere for dig på keto. Det gør vi igennem madplaner, automatisk indkøbsliste og kalorieudregninger, og igennem et smukt fællesskab
KETOLIV