4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Mildest talt perfekt næringsindhold
  • God smag
  • Nok de bedste Keto boller du finder

Ulemper

  • Lidt lang ingrediensliste
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Utrolig gode osteboller, som er kernefyldt og sunde. Og samtidigt er de KETO, for næringsindholdet er mildest talt perfekt. Det er sandsynligvis de bedste KETO boller du kommer til at støde på, og der er fintunet og kredset om dem fra Otilias' side. Ingredienserne er overkommelige nu og bollernes smag er helt igennem lækre!

Utrolig lækre musliboller Keto

Bedøm denne ret

4.75 fra 4 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid24 min
Samlet tid39 min
Opskrift af: Otilia Henriksen
Opskrift til: 12 boller
Type: [Keto], [Liberal LCHF]
Kalorier: 365kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 17g
Fedt: 29g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 3 stk æg
  • 1 stk æggehvider
  • 75 gram gouda ost
  • 190 gram flødeost
  • 3 tsk loppefrøskaller
  • 0,5 tsk salt
  • 20 gram chiafrø
  • 35 gram mandelmel
  • 50 gram stenalderbrød blanding med chiafrø
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 50 gram sukrin gold
  • 50 gram mandler
  • 20 gram valnødder
  • 35 gram paranødder
  • 1,5 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 185°
  • Pisk æggehvide i en mindre skål
  • Tag en større skål og tilsæt æg, flødeost (begge) og salt, og pisk det lidt.
  • Tilsæt chiafrø, loppefrøskaller, mandelmel, og pisk det igen.
  • Tilføj stenalderblanding og ost, og derefter kardemomme, sukrin.
  • Hak mandler, valnødder og paranødder, og tilsæt det i skålen. Tilsæt bagepulver og bland det hele godt med en ske. Vend æggehviden i, og bland det godt igen
  • Lad dejen trække i 5-10 minutter herfra. Loppefrøskallerne suger væske, så den bliver tykkere og tykkere. Tag derefter en ske og dyp den i vand. Tag dej på en ske og form til en bolle, læg på bagepapir på en bageplade. Form alle bollerne. Enten 6 store eller ca. 12 små.
  • Bag dem i ca. 24 minutter ved 185°, men hold øje med dem. De er færdige når de ser gyldne og gode ud.
Noter:
Opskriften rækker til 12 små boller eller 6 store. 
Næringsberegningen er per bolle ved 12 boller. 
1 bolle indeholder altså: 365 kcal, 4 kul, 17 prot, 29 fedt.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her