4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Meget tæt på "rigtig" rugbrød
  • Smager godt, og har få kulhydrater

Ulemper

  • Kalorietæt
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
10

Endelig vurdering af retten

Har du en trang til rugbrød, så kan dette være lige sagen. Hovedingrediensen er valnød, og det bliver rigtig godt i konsistensen, og smagen er meget tæt på rugbrød. Et super, super godt Keto rugbrød!

Valnødderugbrød, en god variation af Keto rugbrød

Bedøm denne ret

4.47 fra 13 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid1 t 20 min
Samlet tid1 t 30 min
Opskrift af: Bettina
Opskrift til: 26 skiver
Type: [Keto], [Liberal LCHF]
Kalorier: 146kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 5g
Fedt: 11g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 225 gram hørfrø Blendet til mel
  • 10 gram loppefrøskaller ca. 2 spsk
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk gær
  • 1,5 tsk salt
  • 200 gram valnødder hakket
  • 250 gram creme fraiche 18% Eller 38%, alt efter hvor høj fedtprocent du ønsker i rugbrødet
  • 6 stk æg

Fremgangsmåde

  • Brødet er ganske simpelt! Først tænder vi ovnen på 175°. Bland så alle tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tag en anden skål og pisk æg og creme fraiche let sammen, og tilsæt de tørre ingredienser. Rør det sammen og hæld det i en smurt bageform
  • Bag det på nederste rille i ovnen ved 175 grader i 80 minutter
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her