3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super low carb
  • Hurtigt og nemt

Ulemper

    Tid
    9
    Smag
    8
    Holdbarhed
    8
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Endnu en opskrift i det simple Keto hjørne, er denne varme broccolisalat med bacon, toppet med solsikkekerner. Alt steges, og toppes til slut med en dressing af græsk yoghurt, mayo og æblecider eddike.

    Varm broccolisalat med bacon og solsikkekerner

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid10 min
    Ventetid10 min
    Samlet tid20 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 476kcal
    Kulhydrater: 3g
    Protein: 25g
    Fedt: 39g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 130 gram bacon
    • 1 stk broccoli
    • 0,5 bundt radiser
    • 2 stk hvidløgsfed
    • 40 gram solsikkekerner
    Dressing
    • 2 spsk græsk yoghurt 10%
    • 1 spsk mayonnaise
    • 1 spsk æblecidereddike

    Fremgangsmåde

    • Start med at stege bacon på en pande. Har du bacon i stimler, kan du med fordel klippe det i mindre stykker med en saks. Steg i ca. 2 minutter, og skær broccoli i buketter imens, samt radiser i skiver
    • Tilsæt broccoli og radiser samt presset hvidløgsfed, og steg i 3-4 minutter. Rør i det ofte, så det blandes godt med baconfedtet. Tilsæt solsikkekerner og steg med i 1-2 minutter mere. Krydder med salt og peber.
    • Lav en dressing græsk yoghurt, mayonnaise og eddike, og smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt citron for lidt syrlighed.
    • Top med dressingen inden servering
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her