Gør grøntsagerne i stand og derefter kødet. Hak løg og hvidløg fint. Skær pastinakker og gulerødder i mindre stykker og hak chili. Tag et nyt skærebræt og skær oksebov i stykker af ca. 2x2 cm.
Steg løg og hvidløg ved middelvarme i olivenolie, i en stor pande. Tilsæt kødet og steg det til det bliver brunt på flere sider. Tilsæt chili, gulerødder og pastinakker. Steg i et par minutter mere. Tilsæt paprika, timian, rødvin, flåede tomater, oksebouillon, tomatpure og flødeost. Bland det godt og kog det op. Sæt låg på, og lad retten simre i ca. 2 timer på middel/undermiddel varme.
Ketoboller
Ingredienslisten er beregnet til 2 boller. Så tag 25g mandelmel, 0,5 tsk bagepulver, 1 æg og 1 spsk olivenolie, og læg det i en skål. Bland det med en ske. Bag den i mikrobølgeovnen i 90 sekunder, hvorefter du får en hurtigt og lækkert keto brød. Før det bliver rigtig lækkert, skal du lige halvere det med en brødkniv, og riste det på en brødrister eller i ovnen. Server ketoboller den lækre gullash