Lav spagettisquash først. Start med at tænde for ovnen på 200°. Skær din spagettisquash over på den lange siden, og fjern kernerne med en ske. Drys indersiden med lidt olivenolie, og med lidt salt. Læg dem på hovedet på en bageplade med bagepapir (med indersiden nedad), og bag dem i ca. 30-40 minutter. Du skal nemt kunne rive indersiden med en gaffel, når den er færdigbagt.
Kødsovs
Hak løg og hvidløgsfed, og steg det i lidt fedtstof i en gryde eller en dyb pande. Steg i et par minutter og tilsæt oksekød. Steg i yderligere et par minutter og tilsæt derefter spidskommen, koriander og oregano. Steg til kødet er gennemstegt. Tilsæt hakket tomater og creme fraiche, og lad det simre indtil spagettisquash er færdigt.
Husk at smage til med salt og peber.
Anret retten
Riv indmaden fra din spagettisquash til strimler med en gaffel, og anret det på tallerkner. Drys med cheddar og hæld kødsovsen over. Riv lidt parmesan på toppen og drys eventuelt med lidt oregano på toppen.