Start med at lave dine nuggets, og lav så broccolisalaten når dine nuggets er i ovnen.
Tag en skål og bland ingredienserne for marinaden, og en anden skål, hvor du blander ingredienserne for drysset (riv parmesan så fint som du kan, og enten blend mandlerne selv eller brug færdigkøbet mandelmel. Alternativt kan du faktisk godt bruge flæskesvær, men det påvirker smagen mere).
Skær kyllingen i passende størrelser for kyllingenuggets, og find en bageplade belagt med bagepapir. Tænd for ovnen på 230°. Dyb først kyllingestykkerne i marinaden og derefter i drysset, og læg dem på bagepapiret. Spray eller smør det gerne med lidt olivenolie, for at give det den sidste sprødhed. Bag dem i 12-15 minutter, vend dem og bag dem i knapt 10 minutter mere. Lav din broccolisalat imens
Broccolisalat
Skær broccoli i buketter og hak løg fint, og tilsæt det en skål. Lav en marinade af mayonnaise og eddike, og marinaden med broccolien. Steg din bacon og drys det på toppen når det er gennemstegt. Smag broccolisalaten til med salt og peber, og server den med varme kyllingenuggets!