Dejen laves som en fathead dej, og rummer tomatpure, lidt ost og kødbollerne. Vi fandt den utrolig sjov, og spændende at lave, så jeg håber du gør det samme! Start med at lave kødbollerne, derefter dejen og så grøntsagerne til sidst, der lige skal have et hurtigt steg.
Kødbollerne
Læg kødet i en skål og pres hvidløgsfed. Tilsæt basilikum, oregano, og lidt salt og peber. Mix det sammen med dine hænder og form 14-18 kødboller. Tilsæt lidt fedtstof på en pande og steg kødbollerne til de er gennemstegte. De skal lige trilles et par gange, så de steges hele vejen rundt. Hvis du bruger mellem varme, kan du godt begynde på sandwich bådene imens.
Sandwich både
Tænd for ovnen på 180°. Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og tag et stykke mere frem. Tag en skål og læg oste. Smelt den i mikrobølgeovnen af 2 omgange. Først ca. 20 sekunder, hvorefter du rører i dejen med en ske, derefter 20-30 sekunder mere. Tilsæt mandelmel, oregano, bagepulver og lidt salt. Bland det godt rundt med fingrene (og pas lige på, at osten ikke er for varm). Tilsæt creme cheese og bland ælt det ind i dejen også.
Læg dejen på et stykke bagepapir og læg et andet stykke bagepapir ovenpå. Mas dejen flad, og brug gerne en kagerulle til at gøre den helt flad. Spred dejen ud hele bradepanden, og skær den op i enten 4 eller 6 stykker. Du skal lægge kødbollerne i en lang stribe på hvert stykke, og derefter folde det op, MEN først skal vi smøre med tomatpure. Smør dejen med tomatpure, der hvor bollerne skal ligge, læg bollerne og drys med ost. Fold dejen op omkring kødbollerne, uden at lukke dem helt. Drys med basilikum på toppen og bag dem i 15-20 minutter i ovnen.
Grøntsager
Grøntsagerne er nemme! Skær dem i ønskede størrelser, krydder dem med paprika, salt og peber, eller hvad du ellers ønsker, og steg de på en pande til de får lidt sprød kant. Server grøntsagerne med de lækre Keto sandwich både!