Læg bøfferne på et skærebræt og drys med salt, peber og eventuelt andre krydderier. Hak en lille håndfuld mynte fint, og gnid det i bøfferne. Gå videre til dressingen, hvor du bruger det samme skærebræt som du hakkede mynte på (ikke der hvor bøfferne lå!)
Dressing
Start med at lave dressingen. Pres hvidløgsfed i en skål, hak halvdelen af din chili helt fint. Hak også et halvt bundt mynte og tilsæt skålen. Pres saft fra en hel lime i skålen. Tilsæt fiskesauce, olivenolie og sukrin.
Tykstegsbøf fortsat
Hak skalotteløg fint og tilsæt smør til en pande. Når smørret syder lidt, steger du bøfferne i ca. 5-6 minutter på hver side. Tag bøfferne af når de er færdige og lad dem afkøle i 2 minutter. Skær dem så i skiver og anret retten på tallerkner.
Salat og anretning
Tilsæt spinat som bund på tallerknerne, halver cherrytomater og læg dem ved. Hæld det meste af dressingen over og bland det godt rundt. Anret bøf i salaten, læg jalapenos ved og hæld det sidste af dressingen over bøfskiverne.