Start med at opvarme ovnen til 200°. Hak derefter de ingredienser der skal hakkes, bland retten og lad ovnen klare resten!
Hak derfor løg og hvidløg fint, og skær peberfrugter og champignon i små spisestørrelser. Læg det i et ovnfast fad, tilsæt hakkede tomater, den røde pesto, oregano, salt og ca. 100 ml vand. Hak spinat lidt og tilsæt. Bland det hele godt rundt.
Skær mozzarella i mindre stykker eller skiver og læg det til side.
Hvis du har store kyllingefileter skærer du en lomme i kødet, så stor som muligt, og smører den med flødeost indeni. Har du mindre stykker, kan du skære stykkerne over, smøre et stykke med smøreost, og lægger et andet stykke ovenpå
Læg nu kyllingestykkerne i fadet, og læg lidt mozzarella i og ovenpå retten. Bag den i ovnen i 30 minutter, og lad kålpastaen 4-5 minutter inden spisetid.
Kålpasta
Skær kål så godt på langs, som du kan, så du får lange strimler. Tilsæt smør på en pande, og steg det i lidt hård varme i 30 sekunder. Server kålpasta til kyllingefadet