Vi starter med at lave vores toscanske kyllingeret, da den skal i ovnen. Tilsæt olivenolie på en pande, og hak eller pres hvidløgsfed og tilsæt dette. Lad det stege lidt, uden at det brænder på. Skub hvidløg ud til kanten, skær kylling i nogle 4-5 stykker og steg dem på panden.
Når kyllingen er stegt lidt, tilsætter du piskefløde, kyllingebouillon og alle krydderierne, og lader den simre i 5-10 minutter, så den tykner lidt. Tilsæt nu den frosne spinat, hak soltørrede tomater og tilsæt dem også. Lad nu retten simre indtil det frosne spinat er optøet, og smag efterfølgende til med salt og eventuelt lidt kværnet peber. Tænd ligeledes for ovnen på 200°.
Flyt kyllingestykkerne over i et ovnfast fad, og hæld resten af indholdet fra panden med over. Riv parmesanosten og bland den med sovsen, og bag retten i 25 minutter i ovnen. Lav blomkålsris, så det passer med, at kyllineretten er færdig.
Blomkålsris
Tilsæt smør på panden fra før, og når smørret syder lidt, tilsætter du blomkålsris. Steg det ved hård varme i 4-5 minutter, og husk at røre ofte, så dine blomkålsris ikke brænder på. En alt igennem god og velsmagende ret.