Tænd for ovnen på 210°.Hak broccoli og cherrytomater imens ovnen varmer op. Fordel det i et fad, drys med olivenolie, og krydder med timian, samt lidt salt og peber. Tilsæt ca. 50-100 ml vand i fadet også. Bag det i ovnen i 15 minutter ved 210°.
Hvidløgssmør
Tag en smør og riv nogle skefulde med en ske og læg det i en skål. Pres hvidløg og hak persille, og læg det også i skålen. Bland det godt med skeen og sæt det på køl. Hvis smøren er for kold, kan du smelte den - det kræver bare, at du har lidt længere tid, da den skal nå at fryse igen. Alternativt må du ælte godt og grundigt med en ske indtil smørret smelter!
Kød og anretning
Krydder bøfferne med salt og peber, og hvad du ellers ønsker af smagsnuancer. Tilsæt lidt fedtstof på en pande og tænd for høj varme. Steg bøfferne i ca. 30 sekunder på hver side, tag dem af, og lad dem stå indtil grønsagerne har været i ovnen i 15 minutter.
Tag grønsagerne ud og læg bøfferne ved. Sæt det hele ind i ovnen igen i yderligere 10-12 minutter - således burde bøfferne være rigtig gode, og grønsagerne godt gennembagt!
Smid en klat hvidløgssmør på dine bøffer inden servering, og server bøfferne med grøntsager og hvidløgssmør
4 fra 1 stemme
Noter:
Vi har estimeret at der spises ca. halvdelen af hvidløgssmøret, og næringsudregningen er deraf