Marinerede snitzel med grøntsager og hjemmelavede mayonnaise
Køkkentid25min
Ventetid20min
Samlet tid45min
Opskrift til: 2personer
Type: [Keto]
Kalorier: 887.5kcal
Kulhydrater: 5.5g
Protein: 61g
Fedt: 79g
Fiber: 1.5g
Næringsindholdet er per person/stk
Ingredienser
Skinkescnitzel og grøntsager
400gramskinkeschnitzel
1stkæg
30gramflødeost
100gramparmesan
2tsktørret oregano
1stkbroccoli
2stkgulerødder
0,5stkcitron
Krydret mayonnaise
1stkæg
1tsksennep
200mlkoldpresset rapsolie
0,5stkcitron
3tsktørret oregano
3tsktørret basilikum
2tsktørret persille
1tsktørret timian
1tsktørret rosmarin
1tskchilipulver
Fremgangsmåde
Skinkescnitzel og grøntsager
Start med at marinere dine skinkescnitzel, så de ligger klar til at blive stegt. Klæk et æg i en skål, tilsæt flødeost, oregano, salt og godt med peber, pisk det med en gaffel. Riv parmesanost fint i en anden skål. Tag nu din skinkescnitzeler og vend dem først i æg og derefter i parmesanost. Læg dem til side på en tallerken.
Hæld vand i en gryde, tilsæt salt kog det op. Skær broccoli i buketter og gulerødder i skiver. Kog dem i 5 minutter i gryden og hæld vandet fra.
Tilsæt lidt fedtstof på en pande og steg dine skinkeschnitzel ved lav til middel varme, imens du laver mayonnaisen. De skal have ret lav varme, for at marinaden ikke brænder på, så lad den stige i ca. 8-10 minutter på hver side, alt efter varmen.
Mayonnaise
Skil æggeblommen fra æggehviden, og tilsæt æggeblommen i en blender (gem æggehviden eller smid det ud). Tilsæt olie, sennep og citronsaft fra en halv citron, sammen med alle krydderierne, samt salt og peber. Blend det i et par minutter, og voilà, så har du en lækker krydret mayonnaise. Smag til med salt, peber og mere citron.
Servér mayonnaise med stegt skinkescnitzel og kogt gulerødder og broccoli, skær både af din halve citron der er tilbage, og læg dem ved.
5 fra 1 stemme
Noter:
Vi har estimeret, at man kun spiser lidt under halvdelen af mayonnaisen, og det tager ernæringsberegningen udgangspunkt i