Her får du en ekstremt simpel ret, som tager ingen tid at lave. Start med at stege asparges og bønner på panden, og derefter laks, imens du laver din dild dressing.
Tilsæt halvdelen af smøren på en pande. Skær bunden af asparges og skyl dem sammen med bønner, uanset om de er fra frost eller ej. Steg dem i smørret i 5-10 minutter, til du finder dem passende for den konsistens du kan lide. Sæt dem til side, og tilsæt resten af smøren til panden. Drys laksen med salt og peber, og steg den på toppen først, i ca. 2 minutter. Vend laksen, og steg derefter i 6-7 minutter på siden med skind. Skindet må godt blive brændt lidt, da det ikke spises alligevel.
Dilddressing
Hak dild fint, og tilsæt det i en skål sammen med citronsaft, sennep og creme fraiche. Tilsæt 1-2 spsk vand for at aftynde den fede creme fraiche lidt, hvis du finder det nødvendigt. Smag til med salt, peber og mere citron, og server dilddressingen med din fisk og grøntsager.
0 fra 0 stemmer
Noter:
Ernæringsudregning er lavet ud fra, at der spises 2/3 dele af dild dressingen, som vi estimerer, passer til 2 personer.