Hak løg fint og svits det i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hvidløgsfed og riv ingefær i gryden. Tilsæt alle krydderierne og svits dem i et par minutter.
Skær kødet ud i store stykker og tilsæt det gryden. Svits det godt, så kødet er brunet på alle sider. Tilsæt hakkede tomater og halvdejen af din græske yoghurt. Rør godt rundt og skru ned for varmen.
Læg låg på og lad retten simre i 1,5 timer, indtil kødet er mørt. Tilsæt chili og smag retten til med salt og peber.
Blomkålsris
Tilsæt smør på en pande og lad det varme op til det syder. Steg nu blomkålsris i 5-6 minutter ved hård varme. Husk at røre i det ofte, så de ikke brænder på. Server blomkålsris til den lækre Rogan Josh, og server med en klat græsk yoghurt på toppen, og drys med frisk koriander inden servering.