Skær blomkål i buketter og læg dem i en gryde med vand med lidt salt. Kog dem indtil du er færdig med kødboller og tomatsauce.
Kødboller
Vi koger vores blomkål først, laver kødbollerne imens, og strikker vores tomatsaucen sammen, putter det i ovnen og laver blomkålsmosen imens. Lad os komme i gang.
Tag en stor skål. Hak rødløg , persille og hvidløg(hvis du er smart, hakker du også løg og hvidløg for tomatsaucen). Tilsæt nu alle ingredienserne til skålen og bland det godt sammen. Tilsæt lidt olie på en pande, form kødboller og steg dem alle på panden, til de er gennemstegte. Læg kødbollerne over i et stort ovnfast fad, når de er færdigstegt.
Tomatsaucen
Tilsæt løg og rødløg til pande hvor du stegte dine kødboller. Steg dem i et par minutter og tilsæt nu paprika, hakkede tomater og tomatpure og steg lidt. Tilsæt oksebouillon og rosmarin. Lad det simre i 10 minutter. Tilsæt så tomatsaucen til dit ovenfaste fad, og bland rundt. Riv parmesan i, bland rundt og læg mozzarella ost på toppen. Drys eventuelt med lidt mere rosmarin på toppen, og bag det i ovnen ved 180° i 15 minutter. Lav blomkålsmosen imens.
Blomkåsmos fortsat
Tilsæt blomkålsbuketterne til en foodprocesser, og tilføj mælk og parmesan. Server blomkålsmosen med kødboller i tomatsauce