Start med at krydre kyllingen med salt og peber, og steg det i lidt smør på en pande. Steg det til det er gennemstegt, og gør resten af salaten klar imens.
Tilsæt salat og cherrytomater i et dørslag og vask det. Skær cherrytomater i halve og hak salat. Anret det i bunden af et fad eller en salatskål.
Skyld dine soltørrede tomater godt, hvis de kommer i et glas med solsikkeolie. Halver de soltørrede tomater 2-3 gange og tilsæt dem i salaten. Halver avocado og fjern sten. Skær en i skiver i skallen, og brug en ske til at tage avocadomassen ud. Læg på salaten.
Rist pinjekerner på en tør pande indtil de har fået lidt farve. Hæld dem over salaten og lav nu salatdressinge
Salatdressing
Tilsæt græsk yoghurt, mayo og mælk i en skål. Tilsæt 1 spsk citronsaft. Tilsæt dild krydderi, hvidløgspulver og 2-3 spsk hakket purløg. Smag til med salt, peber og mere citron. Når dressingen smager godt, hælder du lidt af den udover salaten, og serverer den med lidt hakket purløg på toppen.