Gør rejerne klar til at blive stegt. Pil dem hvis de skal pilles, og hvis de allerede er pillet, så læg dem i en skål. Tilsæt 1-2 spsk citronsaft, salt, almindelig peber og cayenne peber. Lad det trække i 10 minutters tid.
Tilsæt olie på en pande og varm den op. Hak løg imens, og steg dem i 2-3 minutter. Tilsæt nu presset hvidløgsfed, riv ingefær, og tilsæt salt, peber, koriander, gurkemeje og karry. Steg i et par minutter
Tilsæt de hakkede tomater og kokosmælk, og bring det op at koge. Kog det i 5 minutters tid, og tilsæt rejerne. Rejer skal ikke have lang tid, så steg dem i 3-4 minutter maximalt.
Blomkålsris
Tilsæt smør på en pande. Når smørret syder, tilsætter du blomkålsris, enten fra frost eller friske. Steg dem ved hård varme i 3-4 minutter, og husk at røre i dem ofte, så de ikke brænder på. Så får du sprøde og lækre blomkålsris. Server blomkålsris med reje curry, og drys eventuelt med lidt frisk koriander på toppen.