Stegt snitzler med asparges, parmesan, og verdens bedste champigonsovs
Køkkentid25min
Ventetid15min
Samlet tid40min
Opskrift til: 2personer
Type: [Keto]
Kalorier: 614kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 54g
Fedt: 37g
Fiber: 1g
Næringsindholdet er per person/stk
Ingredienser
400gramsnitzler
2spsksmør
1bundtasparges
40gramparmesan
Verdens bedste (og nemmeste) champignonsovs
400mlmadlavningsfløde 18%
300gramchampignon
1stkrødløg
1stkbouillonterning
1stkappelsin
1tskæblecidereddike
1tsksovsekulør
Fremgangsmåde
Klargøring
Vi gør først vores snitzler klar, derefter gør vi klar til at lave sovsen, og kokkerer derefter tingene på samme tid. Start derfor med at krydret din snitzler med salt og peber, og gå videre til at tilberede sovsen.
Vask champignon (og vask lige asparges i samme omgang). Tag ca. 1/4-del champignon fra, og hak de resterende helt småt, eller blend dem i en minihakker til mos, hvis du ikke er så meget til konsistensen af champignon. Hak løg helt fint, eller blend det med i minihakkeren.
Stegning og kogning
Tag nu en stor pande og tilsæt smør. Steg både dine snitzler, dine asparges og løse champignon på panden, og pas på med, at stege i alt for høj varme her, så en middel varme er passende.
Tag en gryde og tilsæt madlavningsfløde, sammen med de hakkede champignon og løg. Tilsæt bouillonterning, saft fra 2/3 dele af en appelsin og æblecidereddiken. Kog sovsen op. Tilsæt eventuelt sovsekulør, til sovsen har en brunlig farve. Lad den simre i 5 minutter og smag til med salt og peber.
Server snitzler med stegte asparges og champignon, sammen med den lækre champignonsovs. Drys med parmesan på toppen inden servering, og suppler med et par tomater eller andre grøntsager der lige passer ind, hvis du synes det passer ind. Det er ikke nødvendigt. Velbekomme!
0 fra 0 stemmer
Noter:
Vi har estimeret, at der kun spises lidt over halvdelen af sovsen, hvorfor ernæringsberegningen kun har medregnet 2/3-dele af sovsen.