Dette er en super nem og hurtig ret. Vi steger oksebavetten, skærer den i skiver og anretter salaten, og så er der faktisk serveret. Start med at krydre din oksebavette med salt og peber. Tilsæt smør på en pande ved høj varme. Når smørret syder, lægger du din oksebavette på pande. Steg den på begge sider under høj varme, skru ned for varmen, og giv den 10 minutter, hvor du vender den flere gange, og øser smør op på kødet. Med oksebavette vil vi hellere have den lidt mere rød end gennemstegt, men det er naturligvis en smagssag.
Læg oksebavetten til side, dæk den til med staniol og lad den trække i 10 minutter. Lav salaten imens. Skyl cherrytomater og krølsalat, og anret det i et stort fad eller direkte på tallerknerne. Læg cherrytomater og feta på salaten, men gør plads til kødet i midten.
Salat dressing
Lav en salatdressing af olivenolie, balsamicoeddike og honning. Tilsæt eventuelt 1 tsk vand, så honningen opløses bedre. Rør rundt i det med skeen, indtil honningen er opløst i væsken. Hæld dressingen over salaten.
Skær oksebavettten på tværs af kødfibrene, som oftest er meget synlige i dette slags kød. Læg det på salaten, og så er der serveret!