Tilsæt frisk torsk, æg, loppefrøskaller, salt og peber, samt et halvt bundt dild i en foodprocessor, og blend det til en samlet masse. Lad det trække i 5 minutter og enten blend det igen, eller rør det sammen med en ske.
Tilsæt smør på en pande, og steg dine torskemasse til fiskefrikadeller ved middel varme, ved at dyppe en ske i vand, og tage forme en frikadelle med ske og hånd. De skal steges i mindst 10 minutter ved middel varme.
Falsk kartoffelsalat
Hak rødløg fint, og skær asparges og squash i spisestørrelser. Læg det i en skål. Lav dressingen i en anden lille skål, ved at hakke purløg, og blande det med creme fraiche, mayonnaise, sennep og dild. Smag det til med salt, peber og citron. Skær avocado i mindre stykker, og læg det på toppen af din falske kartoffelsalat.
Asparges med bacon
Wrap bacon rundt om dine asparges, og steg dem på en pande i ca. 5 minutter. Simpelt og nemt, og det giver en god tilføjelse til resten af retten. Du kan også undvære bacon, og spise asparges som de er, men så anbefaler vi, at du steger dem i presset hvidløgsfed.