Serranoskinke, rucola og avocado, toppet med granatæblekerner
Køkkentid5min
Ventetid0min
Samlet tid5min
Opskrift til: 1person
Type: [Keto]
Kalorier: 326kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 21g
Fedt: 23g
Fiber: 6g
Næringsindholdet er per person/stk
Ingredienser
0,5stkavocado
50gramserranoskinke
30gramcherrytomater
50gramrucola
20gramgranatæblekerner, kan undlades
0,5spskolivenolie
1tsksesamfrø
Fremgangsmåde
Tilberedning af retten
Læg din rucola eller spinat på en tallerken, halver cherrytomater og læg dem ved. Halver avocado, fjern stenen og skør den i skiver, imens den stadigt sidder i skralden. Tag en ske, og fjern indmaden fra skralden og læg den på din tallerken.
Du kan enten stege din serranoskinke på en pande, hvis du vil give den lidt mindre sprødhed og skorpe, men du kan også spise den som den er. Steger du den, behøver du intet fedtstof, men hold øje med, at kødet ikke brænder fast.
Anret serranoskinke på din tallerken, tilsæt olivenolie over salaten og drys med sesamfrø over hele retten